Karriere
BREAKING

42-årig dansker driver virksomhed i Ukraine fra Spanien: »Vejret er bedre i Spanien om vinteren«

Morten Kaas Ottow er en international herre. Gennem mere end 10 år har han boet og arbejdet i Ukraine, hvor han driver egen virksomhed. Men verden er jo både blevet mere digital og mere virtuel, så nu rykker han til Spanien.

Det er mere end 10 år siden, Morten Kaas Ottow (tv.) første gang stiftede bekendtskab med Ukraine. I dag driver han virksomheden Source Angel sammen med forretningspartneren Henning Hørstrup (th.). Foto: Privat Det er mere end 10 år siden, Morten Kaas Ottow første gang stiftede bekendtskab med Ukraine. I dag driver han virksomheden Source Angel sammen med forretningspartneren Henning Hørstrup. (Foto: Privat)

Hvis der er noget, coronakrisen for alvor har lært os, er det, hvordan vi kan udnytte gode muligheder i det at arbejde i det virtuelle rum. Den mulighed har 42-årige Morten Kaas Ottow nu for alvor taget til sig.

Sammen med en anden dansker, Henning Hørstrup, driver han virksomheden Source Angel i Ukraine, men netop i disse dage er han ved at finde sig til rette i Barcelona sammen med sin estisk-ukrainske hustru...

Læs også