Karriere

Jakob-Julius Storgaard blev forelsket, den dag han landede i Edinburghs lufthavn

Få timer efter, at han havde sat fod på skotsk jord, mødte Jakob-Julius Storgaard fra Helgenæs sin store kærlighed. I dag er parret gift og er ved at skabe sig en tilværelse i den skotske storby.

Jakob-Julius Storgaard var ikke i tvivl om, at han skulle have kilt på til sit bryllup. Her er parret fotograferet foran Forth Bridge, der forbinder South Queensferry med North Queensferry lidt vest for Edinburgh. Foto: Privat

Da den nu 24-årige Jakob-Julius Storgaard for fire år siden landede i lufthavnen i Edinburgh for at læse historie på byens universitet, blev hans skæbne samtidig beseglet. Da han senere på dagen ankom til det kollegium, hvor han skulle bo, mødte han en skotsk kvinde ved navn Heather Alder. I dag er de gift, og den unge dansker har planer om at søge om britisk statsborgerskab, hvilket han kan gøre i det nye år.

»Jeg er på sidste år af mit bachelorstudium, og jeg er allerede kommet i betragtning til et job i konsulenthuset PwC, hvor jeg starter i løbet af næste år som den eneste dansktalende medarbejder i landet,« siger Jakob-Julius Storgaard. ..

Læs også