Karriere

Tine Haslam Nielsen foretrækker solorejser: »Folk skal ikke have ondt af mig. Det er mit eget valg at rejse alene«

Den unge århusianer har haft udlængsel, siden hun som fireårig startede en rejseopsparing til Disneyland. Som solorejsende har hun besøgt seks kontinenter.

Hverdagen er efterhånden faldet på plads i Australien, og århusianske Tine Haslam Nielsen har fået nye venner og lært australsk slang. Når hun rejser, er det helst på egen hånd. Foto: Privat Mardi Himal-trekket i Himalayabjergene er den hårdeste vandretur, Tine Haslam Nielsen har prøvet. Udsigten kunne hun dog ikke klage over. Foto: Privat Tine Haslam Nielsen elsker roen og fordybelsen i at vandre alene. Her er det i Tigerspringskløften i Kina nær Myanmars grænse. Foto: Privat Tine Haslam Nielsen elsker roen og fordybelsen i at vandre alene. Her er det i Tigerspringskløften i Kina nær Myanmars grænse. Foto: Privat Her er det en af verdens syv vidundere, der udforskes på egen hånd – nemlig Petra i Jordan. Foto: Privat Daintree Nationalpark nord for Cairns i Australien er på Unescos Verdensarvliste, og her måtte Tine Haslam Nielsen lægge vejen forbi. Foto: Privat Den 31-årige aarhusianer har ingen planer om at vende retur til Danmark foreløbig. Der er stadig for meget af verden, som er uudforsket. Foto: Privat Tine Haslam Nielsen er uddannet biolog, og arbejder i øjeblikket primært med hvaler ud for den australske kyst. Foto: Privat Tine Haslam Nielsen er uddannet biolog, og arbejder i øjeblikket primært med hvaler ud for den australske kyst. Foto: Privat

Bjergkæderne omringer tehuset, hvor Tine Haslam Nielsen med nød og næppe får lov til at sove på spisesalens gulv, da der ikke er flere ledige sengepladser.

Nogle af de andre vandrere udtrykker bekymring over, at hun skal overnatte i salen med en flok lokale mænd. Selv er hun lettet over gæstfriheden og sover ganske roligt. ..

Læs også
Top job