Karriere

Han er 21 år og fik nok af 50 timers arbejdsuger: »Jeg brænder fuldstændig sammen i hovedet, fordi jeg ikke får sovet nok«

Et arbejde som lastbilchauffør er en livslang drøm for 21-årige Oliver Lyngbye, men lange arbejdsdage og skæve arbejdstider blev for meget for den unge chauffør, som for nyligt måtte gentænke sit arbejdsliv.

21-årige Oliver Lyngbye er lastbilchauffør i Aarhus – et job, som han har drømt om hele sit liv. De lange arbejdsdage bag rettet blev dog for meget for den unge chauffør, der så sig nødsaget til at ændre sit arbejdsliv.
Foto: Casper Dalhoff Transportbranchen er præget af lange arbejdsdage og skæve arbejdstider, og for Oliver Lyngbye var andre arbejdsforhold et must, hvis han skulle fortsætte som chauffør.
Foto: Casper Dalhoff Til serien "Vi mangler hænder!" i JPÅ. 21-årige Oliver Lyngbye, er lastbilchauffør i Aarhus – et job, som han har drømt om hele sit liv. Oliver er autist og fandt ud at de lange arbejdsuger som chauffør blev for hårde. Derfor har han taget et job hos Leif Hansen Transport, som tilbyder fire dages arbejdsuger som en måde at tiltrække manglende arbejdskraft. Til serien "Vi mangler hænder!" i JPÅ. 21-årige Oliver Lyngbye er lastbilchauffør i Aarhus – et job, som han har drømt om hele sit liv. Oliver er autist og fandt ud af, at de lange arbejdsuger som chauffør blev for hårde. Derfor har han taget et job hos Leif Hansen Transport, som tilbyder fire dages arbejdsuger som en måde at tiltrække manglende arbejdskraft. Til serien "Vi mangler hænder!" i JPÅ. 21-årige Oliver Lyngbye er lastbilchauffør i Aarhus – et job, som han har drømt om hele sit liv. Oliver er autist og fandt ud at de lange arbejdsuger som chauffør blev for hårde. Derfor har han taget et job hos Leif Hansen Transport, som tilbyder fire dages arbejdsuger som en måde at tiltrække manglende arbejdskraft. Til serien "Vi mangler hænder!" i JPÅ. 21-årige Oliver Lyngbye er lastbilchauffør i Aarhus – et job, som han har drømt om hele sit liv. Oliver er autist og fandt ud at de lange arbejdsuger som chauffør blev for hårde. Derfor har han taget et job hos Leif Hansen Transport, som tilbyder fire dages arbejdsuger som en måde at tiltrække manglende arbejdskraft. To gange om ugen tager Oliver sin kæreste Katrine Thomsen også kaldet “Lillepigen” når hun sidder ved siden af Oliver i bilen.

Ved et boligkompleks i Beder stod engang en samling affaldscontainere.

De blev tømt om torsdagen, når skraldemændene kom forbi, og for en ung Oliver Lyngbye, som voksede op lidt nede ad vejen, var der noget dragende over de store skraldebiler, som vendte tilbage samme tid hver uge. ..

Læs også
Top job