Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tiger Woods' majormarch fik seertallene til at eksplodere

Det amerikanske golffænomen har længe lignet en færdig mand, men natten til mandag var han tæt på at vinde sin første major i 10 år. Det fik seertallene til at stige med 69 pct.

Tiger Woods var natten til mandag dansk tid to slag fra at vinde sin 15. major. Foto: Kamran Jebreili/AP

Da Tiger Woods var på toppen af sin karriere, tiltrak han sig så mange tv-seere og turneringssponsorer, at alle konkurrenterne også kunne sætte ekstra penge ind på bankbogen.

Det er dog 10 år siden, at Tiger Woods senest har vundet én af golfsportens fire store majors. Faktisk har han været tættere på at falde ud af top 1000 end på at genindtræde i top 10 oven på et årti præget af sexskandale, skilsmisse, rygsmerter, medicin og manglende selvtillid.

Natten til mandag dansk tid var Tiger Woods imidlertid tilbage i den position, hvor millioner af fans allerhelst vil have den 14-dobbelte majorvinder bedømt ud fra tilskuerne, mediedækningen og ikke mindst seertallene.

Sæsonens fjerde og sidste majorturnering, US PGA, sluttede således med Woods helt fremme på andenpladsen, sølle to slag fra vinderen, hvilket fik seertallene til at stige med 69 pct. i forhold til afslutningen sidste år.

»Han er priceless, hvis jeg skal være helt ærlig,« lød det efterfølgende på CNN fra Jim Furyk, der i næste måned er kaptajn for det amerikanske hold i Ryder Cup-matchen mod Europa med Thomas Bjørn i spidsen.

Jim Furyk mangler stadig at udtage fire wildcards til sin 12 mand store trup - og Tiger Woods bliver svær at komme uden om i og med, at han også spillede fornemt i British Open med en sjetteplads til følge.
 

BRANCHENYT
Læs også