Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Virksomhed vil masseproducere medicinsk marihuana

Et amerikansk selskab har opkøbt et industrikompleks på mere end 17.000 m2 i staten Florida, hvor man vil masseproducere marihuana til medicinsk brug. Der er et enormt markedspotentiale, mener selskabets topchef.

Foto: Oliver Berg/picture-alliance/dpa/AP

Et amerikansk selskab har planer om at opbygge, hvad man håber, vil blive den største fabrik til produktion af marihuana i USA. Det skriver Reuters.

Det er selskabet GrowHealthy LLC, som står bag de ambitiøse planer for dyrkning af stoffet, som er lovligt til medicinsk brug i Florida og en række andre amerikanske stater. Man håber ifølge nyhedsbureauet, at storproduktion af marihuana kan være med til at nedbringe prisen på stoffet, som ikke er dækket af sundhedsforsikringer i USA.

Produktionen skal ske ved et nyrenoveret industrikompleks på mere end 17.000 kvadratmeter i det centrale Florida, afslører selskabets adm. direktør Don Clifford, som tilføjer, at man har betalt 2,1 mio. dollar for faciliteterne og planlægger at bruge yderligere 5 mio. dollar på renovation.

Han siger, at der er et enormt potentiale for salg af marihuana til medicinsk brug, da ca. 1,25 millioner indbyggere i Florida lider af sygdomme, som stoffet lovligt kan bruges mod, og GrowHealthy har allerede indgået partnerskaber med adskillige planteskoler i staten, som har mulighed for at få licens til at dyrke marihuana.

 Hashaktier ryger højt til vejrs 

 Britisk selskab satser på marijuana-medicin 

 Marihuana kan være gavnligt mod diabetes 

 Ny viden om hash kan føre til nye lægemidler 

 Marihuana-medicin forsøger godkendelse i USA 

Læs artiklen fra Reuters her.

BRANCHENYT
Læs også