Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Malling Publications lægger Cover Man ned

Efter to et halvt år på markedet lukker Cover Man. Det har vist sig ikke at være en god forretning, lyder begrundelsen fra Malling Publications.

Magasinet Cover Man lukker.

Cover Man nr. 14 bliver den sidste udgave af mandemagasinet, som Malling Publications lancerede i begyndelsen af 2012.

Det skriver udgiveren i en pressemeddelelse.

Selvom magasinet har været på gaden i mere end to år, har det vist sig ikke at være god forretning.

"Jeg skærer det fra, som ikke virker, for at Malling Publications bliver så sund og skarp en forretning som overhovedet muligt," siger adm. direktør Tage Nielsen, Malling Publications, der tiltrådte 1. august i år.

Anden magasinlukning i år

Beslutningen om at lukke Cover Man kommer få måneder efter, magasinhuset i juni valgte at trække stikke på et andet magasin, Cover Kids, der blev lanceret i foråret 2011.

I stedet vil Malling Publications koncentrere sig om udgivelserne Cover, The Horse Rider's Journal samt bureau-delen, der producerer kundemagasiner, hedder det i meddelelsen.

Malling Publications har de seneste år kæmpet for at komme økonomisk oven vande igen efter lanceringen af tre nye magasiner, hvoraf der nu kun er Horse Rider's Journal tilbage. Udvidelsen kostede millionunderskud i 2011 og 2012, men i 2013 fik huset et beskedent overskud på godt 100.000 kr. efter at have skåret forretningen til gennem afskedigelser og neddrosling af Cover Kids, der altså senere er blevet lukket.

Læs også
Top job