Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

God ethanolproduktion i USA - men også prishop

Onsdagens meldinger fra ethanolproduktionen fik ethanolpriserne i USA til at stige betydeligt med 4,9 pct. til 1,841 dollar per gallon med levering i december, imens benzinprisen med levering i december steg 0,4 pct. til 2,0867 dollar per gallon, hvilket giver en betydelig indsnævring af prisspændet mellem de to.

Foto: Dirk Lammers/AP

Garrett Toay, som er stifter af ethanolhandelsfirmaet Toya Commodity Futures Group, udtaler til Bloomberg News, at ethanolproduktionen i USA faldt og at ethanollagrene fortsat er på et lavt niveau. Det kan tvinge folk til indkøb i et stramt marked og dermed løfte priserne.

Novozymes fik onsdag fine nyheder fra ethanolmarkedet, hvor den amerikanske ethanolproduktion blev på 929.000 tønder dagligt i sidste uge. Det skete efter at ethanolproduktion i forrige uge steg kraftigt til 937.000 tønder dagligt. Den amerikanske ethanollagerbeholdning var på 17,169 mio. tønder i uge fra 17,039 mio. tønder i forrige uge. Dermed holder ethanollagrene sig på det lave niveau efter dykket i forrige uge...

Læs også
Top job