Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tidligere Just-Eat direktør skyder viden og penge i Planday

Da ventureselskabet Creandum i 2014 investerede i det danske startup Planday, holdt de en del af investeringen åben for den rette medinvestor. Ham fandt de i Klaus Nyengaard, der tidligere førte an i internationaliseringen af det danske takeaway-koncept Just-Eat. Den erfarne iværksætter og business angel skal nu hjælpe Planday med væksteventyret.

Medstifter og administrerende direktør i Planday, Christian Brøndum. Pr-foto: Planday

Som en af de mest aktive business angels i norden har Klaus Nyengaard erfaring fra både Just-Eat, der blev børsnoteret i foråret 2014, Churchdesk, samarbejdsplatformen for verdens kirker, byggebranchens kommunikationsplatform for det 21. århundrede, Geniebelt, og senest Sekoia med sin velfærdsteknologiske platform, der landede en investering på 20 mio. danske kroner tidligere på måneden.

»Klaus Nyengaard har en meget stor indsigt i at arbejde med software-as-a-service (SaaS) og med at skalere en organisation gennem forskellige faser. Hans erfaringer kan vi drage stor fordel af,« siger Christian Brøndum, der er medstifter og adm. direktør for Planday...

Læs også
Top job