Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Nu kan man betale DSB's togbilletter med Mobilepay

Togpassagerer kan fra mandag betale med Mobilepay, hvis de køber billetter via DSB's app.

DSB's kunder kan nu betale billetter købt via DSB's app med Mobilepay. Pr-foto: René Strandbygaard

Fra mandag kan DSB’s kunder som noget nyt betale togbilletter med Mobilepay via DSB’s app, oplyser DSB i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for, at vi kan tilbyde denne mulighed til vores kunder nu, hvor Mobilepay er på vej til at blive udbredt som betalingsmiddel, siger Susanne Mørch Koch, der er kommerciel direktør i DSB, i meddelelsen.

- Mange kunder betjener sig i dag af vores digitale løsninger, når de køber deres billetter. De ønsker, at det skal være let og hurtigt at købe billetten, tilføjer hun.

Når DSB’s kunder køber billet til togturen via DSB’s app, får de fra mandag mulighed for at vælge Mobilepay som betalingsmulighed.

DSB app har over 150.000 brugere hver måned, og hver måned bliver appen downloadet 25.000 gange. Samlet er appen blevet downloadet 1,2 millioner gange siden 2011.

Danske Banks betalingsløsning til mobilen, Mobilepay, er i dag den mest udbredte i Danmark og findes på over 2,3 millioner danskeres smartphones.

Ifølge DSB bruger otte ud af ti af DSB-kunder statsbanernes digitale platforme. DSB forventer, at en fjerdedel af de kunder har taget Mobilepay til sig som betalingsløsning inden for et halvt år.

Læs også