Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Bøfkonge: Jeg er først og fremmest manden på gulvet

Selvom han er øverste chef for 600 medarbejdere, arbejder Jesper Boelskifte gerne på gulvet i restauranten blandt de andre tjenere, sommelierer osv.

Den 23. oktober åbner Mash sin ottende restaurant i toppen af den nye del af Tivoli Hotel. Her kommer adm. direktør Jesper Boelskifte til at være meget i begyndelsen, som han er i alle de nye restauranter, virksomheden åbner. Foto: Lars Krabbe

Går du ind på en af steakrestauranten Mashs syv restauranter, er det ikke usandsynligt, at det er adm. direktør og medstifter Jesper Boelskifte, der viser dig hen til bordet, tager mod din vinbestilling eller tørrer bordet af efter dig. Især ikke hvis du besøger en af de nyåbnede restauranter.

Jesper Boelskifte bruger nemlig en meget stor del af sin tid på gulvet i restauranterne. I øjeblikket, hvor Mash åbner mange nye restauranter, er han på gulvet hver dag, mens det i andre perioder kun bliver til nogle gange om ugen...

BRANCHENYT
Læs også