Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Fotografier af topledere er altid røvkedelige! Her er 11 eksempler, på at du tager fejl

På billeder står erhvervsledere altid i strømlinede kontorer iført jakke og slips, ikke sandt? Nul putte, se hvordan Jørgen Vig Knudstorp, Christian Stadil og den abdicerede tyggegummikonge af Vejle viser vejen til billeder, man husker.

I en dagligdag kontrolleret af personlige rådgivere og propfyldte kalendere er der ikke altid plads til at skeje ud. Men fra tid til anden lykkes det alligevel vores fotografer at få landets topchefer til at lege med på deres idéer.

Vi har kigget i arkivet.

Christian Stadil er koncernchef for og ejer af Thornico, som bl.a. har Hummel, rederi og en stribe andre selskaber.

Tidligere adm. direktør Kjeld Johannesen i Danish Crown steg til svin, da fotografen kom forbi.

Det er ikke just i tidsånden at ryge cigarer, men hvis nogen skal tænde op i en cigar på et pressefoto, er det selvfølgelig adm. direktør i Scandinavian Tobacco Group, Niels Frederiksen.

Når den abdicerede tyggegummikonge Holger Bagger-Sørensen ikke blæser bobler, jagter han dyr på den afrikanske savanne. Især bøfler er et hit.

Thomas Jellum var ung løve i Netto, men har rykket familien til Dubai, hvor han er adm. direktør i forlystelsesparken Bollywood Parks.

Medieejer Bettina Aller er kendt for at udfordre sig selv. Det gjorde hun også. da fotografen kom forbi. Foto. Stine Bidstrup

Tidl. koncernchef i Carlsberg Jørgen Buhl Rasmussen var frisk på en omgang bordfodbold, før han forlod bryggeriet. Efter billedet at dømme gætter vi på, han vandt.

Den Eiffel-tårnhøje chef Jørgen Vig Knudstorp hos LEGO, hvor også arbejdslivet er en leg.

Formand for Jyllands-Postens Fond, Jørgen Ejbøl. Billedet er taget til Euroman af fotografen Per Morten Abrahamsen, der er kendt for at tage ret opsigtsvækkende billeder.

Bestyrelsesformand Jens Due Olsen sammen med en uidentificeret sort fugl af ukendt navn.

Lars Juhl, tidligere direktør for rederiet Scan-Trans, der efter eget udsagn fuckede sit liv up. Læs uddrag fra bogen om hans hæsblæsende liv via link herunder.

BRANCHENYT
Læs også