Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Overraskende interesse for højttaler til 499.999 kr.

Der er god interesse for Bang & Olufsens omtalte højttalere Beolab 90, som Struer-virksomheden under stor bevågenhed lancerede i oktober sidste år.

Der er god interesse for Bang & Olufsen A/S omtalte højttalere Beolab 90, som Struer-virksomheden under stor bevågenhed lancerede i oktober sidste år.

Det skriver Dagbladet Børsen, som har været i kontakt med flere B&O-forhandlere.

Et sæt højttalere koster 499.999 kr., og indtil videre har B&O-butikken i Herning solgt tre sæt. Det fortæller indehaver Kenneth Lauritzen til avisen.

- Der har været så stor efterspørgsel for forhandlernes side, at man først nu er begyndt at producere til kunderne. Det er ikke et produkt, man sælger hver eneste dag, men der har været stor interesse, fortæller han.

Samme interesse oplever B&O-forhandlere i Aalborg, Aarhus og Esbjerg. Det er dog endnu ikke blevet til salg af den eksklusive højttaler i de butikker, men i Aalborg og Aarhus er man tæt på forudbestillinger.

B&O har overfor avisen ikke ønske at udtale sig om, hvor mange højttalere der indtil videre er solgt på verdensplan.

- Vi har meldt ud, at vi forventer at sælge cirka 500 sæt via udvalgte forhandlere i dette finansår. I forhold til den plan er vi on track, skriver selskabets pressechef, Jan Helleskov, i en mail til dagbladet.

BRANCHENYT
Læs også