Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Barnebarnet af Toyotas grundlægger overgiver sig

Akio Toyoda har været skeptisk hvad angår den teknologiske udvikling i bilindustrien. Nu er han kommet på andre tanker.

Akio Toyoda har længe været tilbageholdende med at satse på den seneste teknologi i bilindustrien. Foto: Paul Sancya/AP

Toyotas administrerende direktør, Akio Toyoda, har trods mange skeptiske miner givet efter for den øvrige ledelses ønske om at fremstille førerløse biler, der således skal sikre bilproducenten et teknologisk forspring.

Det skriver the Wall Street Journal.

- Min tankegang har gennemgået en stor forandring. Nu er det rette tidspunkt for Toyota at satse på førerløse biler, og vi har de nødvendige ressourcer til at gøre det, siger Akio Toyoda til the Wall Street Journal.

I september 2015 fremlagde den øvrige ledelse i Toyota ambitiøse planer om at udvikle førerløse biler, som et svar på markedets hårdere konkurrencevilkår, hvor blandt andet Google og Uber har meldt sig ind i den teknologiske kamp om at komme først på markedet med fremtidens køretøj.

Akio Toyada, der er barnebarn af Toyotas grundlægger, har længe været tilbageholden med at overgive sig til den teknologiske udvikling. Nu er Toyoda kommet på andre tanker, og har fornylig meldt ud, at Toyota vil på rekrutteringstogt til Silicon Valley hvor bilproducenten vil investere over en mia. dollar i ny talentmasse.

BRANCHENYT
Læs også