Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Telenor lægger Bibob i graven

I forsøget på at forenkle forretningen fusionerer Telenor to af sine brands og dropper Bibob.

CBB og Bibob deler i forvejen kundeservice, it-platform og mobilnetværk under Telenor.  Foto: Joachim Adrian/Polfoto

Kunderne i lavprismobilselskabet Bibob vil fremover høre hjemme hos CBB Mobil.

Telenor vil forenkle sin forretning og slår derfor de to brands sammen under CBB-navnet, oplyser Telenor i en pressemeddelelse.

»Vi er på en strategisk rejse for at forenkle hele Telenor, så det bliver så enkelt som muligt for kunderne at handle med os og så enkelt som muligt for os selv at drive forretning. Vi har reduceret antallet af produkter, vi er i gang med en omlægning af it-systemerne, og nu nedlægger vi så et af vores brands for at koncentrere os om at dyrke og finpudse to knivskarpe og stærke telebrands, nemlig Telenor og CBB. Vi glæder os til at byde Bibob-kunderne velkommen til CBB-familien,« siger direktør i Telenor, Jesper Hansen.

Torsdag vil Bibobs kunder modtage en mail med informationer om ændringen, og den 22. februar vil alle eksisterende Bibob-kunder blive flyttet til CBB.

Navneforandringen gør det imidlertid ikke nødvendigt at skifte simkort, og Bibobs kunder vil fremover kunne logge sig ind på CBB med deres gamle brugernavn og kodeord.

Kundernes nuværende prisplaner vil ligeledes blive flyttet med over i CBB.

De to brands deler i forvejen kundeservice og it-platform samt benytter Telenors mobilnetværk, så kunderne vil ikke opleve forandringer i selskabets kundeservice, slår Telenor fast.

Bibob blev grundlagt i 2007 af Telmore-stifteren Frank Rasmussen. I 2009 overtog Telenor selskabet og dets ca. 70.000 kunder for 93 mio. kr.

CBB blev i 2000 stiftet under navnet Club Blah-Blah af mobilentreprenør Michael Moesgaard Andersen og Peer Kølendorf. I 2004 blev det opkøbt af Sonofon, der dengang allerede var delvist ejet af norske Telenor, for 130 mio. kr.

Både Bibob og CBB fortsatte som selvstændige datterselskaber, indtil de i 2012 blev lagt under Telenor, der også har tv-leverandøren Canal Digital i sit portfolio.

BRANCHENYT
Læs også