Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Jesper Kasi Nielsen har tabt gigantisk skattesag

Jesper Kasi Nielsen oplyser på sin Facebookside, at han har tabt en meget omtalt skattesag om bl.a. et sponsorat af fodboldklubben Brøndby.

Jesper "Kasi" Nielsen har i årevis ligget i en voldsom kamp mod Skat. En kamp der har fået opmærksomhed helt oppe på ministerniveau. Nu har "Kasi" foreløbigt tabt første omgang i Landsskatteretten Foto: Niels Hougaard

Smykkerigmanden Jesper Kasi Nielsen har tabt en meget omtalt skattesag om bl.a. et sponsorat i fodboldklubben Brøndby.

Det oplyser han på sin Facebook-side.

»Vi har nu modtaget Landsskatterettens kendelser, der, fuldstændigt som frygtet, stort set stadfæster alle SKAT’s afgørelser. Landsskatteretten har i kendelserne kun i begrænset omfang refereret vores argumenter, ligesom Landsskatteretten i sin begrundelse helt har undladt at forholde sig til flere af vores centrale argumenter, andre af vores argumenter har de kun forholdt sig til i ultrakorte vendinger,« skriver han.

Jesper Kasi Nielsen vil ikke kommentere sagen yderligere.

Han indbragte sagen for Landsskatteretten, da Skat ville beskatte ham personligt af 163 mio. kr. for perioden 2007-2011. Langt størstedelen handlede om smykkeselskabet Kasis sponsorudgifter til fodboldkluben Brøndby og håndboldklubben AG København.

Skat mente, at sponsoraterne reelt handlede om at pleje Jesper Nielsens private interesser, og derfor skulle de beskattes som maskeret udbytte.

»Kernen i vores sag er, sponsoratet i Brøndby IF, men man har end ikke forsøgt at forklare, hvori den personlige økonomiske fordel for selskabets aktionærer består, når sponsorudgifterne er ydet til en superligaklub, hvori man ingen indflydelse har haft,« skriver Jesper Kasi Nielsen på Facebook-siden.

Sagen er dog ikke slut med Landsskatterettens afgørelse. Jesper Kasi Nielsen oplyser, at han nu vil indbringe sagen for domstolene.

»Vi tror fortsat på, den eksisterer, retssikkerheden, og vi glæder os til at få sagen prøvet i et uvildigt system«, skriver han.

Skattesagen fik stor opmærksomhed, da det kom frem, at Skat forsøgte at prange med smykkerigmanden om hans skatteansættelse og truede med at beskatte ham privat, hvis ikke ville acceptere Skats forligsudspil i virksomheden.

Sagen var stærkt medvirkende til, at Skats retssikkerhedschef offentliggjorde en sønderlemmende kritik af Skat, og som førte til, at Skat nedlagde hele sin økokrim-afdeling.

Skat har ingen kommentarer.

SKAT bliver ved – høring i landsskatteretten uden et eneste opklarende spørgsmål er endt i.. ingenting!Efter alle de...Posted by Jesper Kasi Nielsen on Sunday, January 17, 2016

BRANCHENYT
Læs også