Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Dansker lander topjob indenfor luksus

Tidligere topchef i Georg Jensen, Ulrik Garde Due, fortsætter karrieren i Fiskars. Han vender dermed tilbage til skandinavisk design.

Ulrik Garde Due skal være koncerndirektør i Fiskars. Foto: Jacob Ehrbahn.

Som topchef strømlinede han designikonet Georg Jensen og gjorde selskabet klar til salg. Nu vender Ulrik Garde Due tilbage til skandinavisk design efter et par år i London. Den 53-årige erhvervsmand her fået job som koncerndirektør i det finske børsnoterede selskab Fiskars Group.

Ulrik Garde Due bliver chef for forretningsenheden Living, der bl. a. producerer og markedsfører internationale mærker som Royal Copenhagen, Iiittala, Waterford og Vedgwood. Samtidig indtræder han i koncernledelsen med reference til koncernchef Kari Kauniskangas.

»Fiskars har en stærk portefølje af ikoniske brands og en klar global ambition. Jeg er glad for at skulle være med til at styrke kundernes oplevelse indenfor forskellige kategorier som bestik og service, gaveartikler, boligindretning mv.,« konstaterer Ulrik Garde Due i en pressemeddelelse.

Fiskars har en stærk portefølje af ikoniske brands og en klar global ambition.

Ulrik Garde Due, koncerndirektør i Fiskars Group.

Fiskars oplyser, at danskerens job bliver at få forretningen til at vokse yderligere.

Ulrik Garde Due har været beskæftiget med luksusmærker inden for mode og detail i mere end 25 år. Han har været ansat hos Cerutti i Paris, som er en del af Escada koncernen. Herfra kom han til Celine ejet af LVMH, som er verdens største virksomhed inden for luksus. Her bestred han ledende stillinger i New York, Tokyo og Paris.

Siden kom han til den britiske luksusmodekoncern Burberry, som han var med til at give nyt liv. I 2007 blev han hentet til Georg Jensen for at gennemføre en turnaround. Det lykkedes at skabe positive tal i den danske designvirksomhed, som herefter blev solgt til kapitalfonden Investcorp med hjemsted i Bahrain.

Da opgaven var fuldført, flyttede han til London som chef for det britiske modemærke Temperley.

BRANCHENYT
Læs også