Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Ryanair jagter de mest lukrative passagerer

Det irske lavprisselskab tilbyder hurtig adgang gennem 25 lufthavne. Det skal lokke flere forretningsrejsende om bord på Ryanairs fly.

Biludlejningsfirmaet Hertz har valgt at afbryde samarbejdet med det irske flyselskab Ryanair på grund af uenigheder om kontrakten. Foto: Ryanair

Ryanair går målrettet efter at kapre flere forretningsrejsende ved at gøre det hurtigere og nemmere for erhvervsfolk på farten.

Det irske lavprisselskab har næsten fordoblet antallet af lufthavne, hvor passagererne har mulighed for at købe sig til muligheden for at komme hurtigere gennem sikkerhedskontrollen. Det er attraktivt for erhvervsfolk, som vil spare tid, når de rejser.

Ryanair ændrede for knap to år siden strategi, og selskabet tilbyder nu business plus billetter, som er dyrere end de almindelige sæder. Til gengæld får de rejsende en række fordele, herunder fleksibilitet og de såkaldte fast track gennem i en række lufthavne.

»Fast Track er nu tilgængelig i 25 lufthavne, hvilket gør Ryanair til et endnu smartere valg for europæiske virksomheder med gratis check-in i lufthavnen, fleksibel ændring af billetter, 20 kg. bagage, priority boarding og premium sæder,« siger Robin Kiely, kommunikationschef i Ryanair.

Den irske discountoperatører er også begyndt at flyve til de store hovedlufthavne tæt på de store byer, som erhvervsrejsende foretrækker at benytte. Ifølge Ryanair flyver 27 pct. af Ryanairs kunder på business.

»Erhverv og forretningsrejsende fortsætter med at vælge Ryanair for vores lave billetpriser, branchens førende punktlighed og det største rute netværk i Europa,,« lyder det selvsikkert fa Robin Kiely.

Ryanairs satsning på forretningsrejsende er en udfordring for de etablerede netværksselskaber, som netop arbejder på at differentiere sig på service og hyppige forbindelser for at tiltrække disse passagerer.

Erhvervsrejsende er de mest attraktive kunder, fordi de er indstillet på at betale mere for billetterne end fritidsrejsende. Til gengæld forventer de en hurtig, nem og fleksibel rejse, så tiden udnyttes effektivt.

BRANCHENYT
Læs også