Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Michael Laudrup har købt luksuslejlighed på Christianshavn

Christianshavn får måske snart en ny, mondæn beboer.

Michael Laudrup er nybagt ejer af en 172 kvadratmeter stor lejlighed på Christianshavn i København. Foto: Sang Tan

Michael Laudrup ejer allerede en luksusejendom i Vedbæk, som har været udlejet gennem en længere årrække, men nu viser nye tal fra tinglysningen, at han sammen med sin kone Siw har investeret i en 172 kvadratmeter stor lejlighed på Strandgade på Christianshavn.

Handlen fandt allerede sted i 2013, men da lejlighederne på daværende tidspunkt kun eksisterede på tegnebrættet, er handlen først tinglyst nu, og papirerne afslører, at Laudrup-parret betalte 14,5 mio. kr. for herligheden. Det skriver Boliga.

Ifølge NCC Bolig, der har stået for salget af lejlighederne i Krøyers Plads-projektet, er der ikke bopælspligt i boligerne, så Michael Laudrup og Siw kan nøjes med at benytte lejligheden som ferieresidens, når årstiden er mere passende for det sol-vante Laudrup-par.

For de 14,5 mio. kr. har parret fået adgang til en af "…Københavns formentlig mest eksklusive og bedst beliggende boliger" med adgang til privat parkeringsplads i parkeringskælder og mulighed for at tilkøbe bådplads i lystbådehavnen.

Fra ejendommen er der udsigt over Københavns Havn, og skulle sulten melde sig hos Laudrup-parret, er der kun en kort gågang til toprestauranten Noma.

Ønske man at købe bolig i projektbyggeriet og blive næsten-nabo til Laudrup, er der ikke meget tilbage at vælge imellem.

Ifølge NCC er de 67 boliger, der er en del af projektet, udsolgt, men én af boligerne er kommet til salg igen, dog ikke i samme størrelse som Laudrup-boligen.

Se hvad man får for pengene i Laudrup-kvarteret

BRANCHENYT
Læs også