Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Yahoo-chef rygtes klar med kæmpe fyringsrunde

Internetgigantens topchef gør eftersigende klar til en stor fyringsrunde.

Marissa Mayer, topchef i Yahoo, har haft en svær tid som topchef for selskabet. Foto: AP Images

Det går fortsat mere end skidt for Yahoo, og nu er selskabet ledelse på vej til at tage konsekvensen af det.

Yahoo-direktør Marissa Mayer er nemlig på vej med en stor spareplan, der eftersigende vil føre til en fyring af 15 pct. af selskabets medarbejdere og nedlukning af flere dele af forretningen, skriver Reuters.

Beslutningen om at afskedige, hvad der svarer til 1650 medarbejdere, ventes at blive annonceret tirsdag den 2. februar i forbindelse med præsentationen af årsregnskabet for 2015.

Fyringsrunden sker angiveligt, fordi særligt konkurrenterne Alphabets Google og Facebook er løbet med med mange af de reklameindtægter, som Yahoo også har jagtet.

Tilbage i november 2015 hyrede Marissa Mayer og resten af den pressede ledelse konsulenthuset McKinsey, som skulle hjælpe med bud på, hvordan selskabet kunne reorganisere sig. Det er altså den proces, som angiveligt nu fører til store nedskæringer.

Yahoo-aktien handles mandag eftermiddag amerikansk tid til en pris på 29,11 dollars, svarende til et fald for dagen på 1,36 pct. Selskabet har over det seneste år mistet omkring en tredjedel af sin markedsværdi.

BRANCHENYT
Læs også