Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Nordea: Alphabet står til yderligere kursstigninger

Foto: Imaginechina via AP

Der er mere at hente hos selskabet Alphabet, og aktierne står til at stige yderligere i den kommende tid. Det mener Nordeas chefaktiespecialist Michael Borre.

- Vi anbefaler kortsigtet køb af aktien, som med stor sandsynlighed i dag vil overhale Apple som verdens mest værdifulde børsnoterede selskab. Kombinationen af et stærkt regnskab og forbedret information til investorerne kan i vores øjne blive en givtig cocktail for investorerne, skriver han i en kommentar. til Ritzau Finans.

Yderligere kursstigninger skyldes til dels, at mandagens regnskab var bedre end ventet, samt at det for første gang blev muligt at se hvor mange penge, der tjenes på den traditionelle søgemaskine og hvor mange penge, der bruges på langsigtede vækstinitiativer.

- Det bliver nu oplagt for analytikerkorpset at beregne værdien af søgeforretningen separat. Denne værdi bliver højere end ellers, da forretningsområdet i en sådan beregning ikke længere belastes af de store tab på de langsigtede vækstinitiativer, skriver Michael Borre.

Alphabet, der er selskabet bag Google, aflagde mandag et stærkt regnskab, og det medførte en kursstigning i eftermarkedet på 4,3 pct.

BRANCHENYT
Læs også