Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Hvornår sker der noget, B&O?

For to måneder siden meddelte den danske elektronikkoncern Bang & Olufsen, at selskabet var i dialog med en mulig køber.

Foto: Simon Fals

Aktien steg lynhurtigt 31. pct. og der var store forventninger blandt investorerne. Siden nytår har der dog været larmende tavst fra Struer-virksomheden, og analytikere begynder nu at tvivle på et helt eller delvist salg.

Det skriver Børsen.

Aktiestrateg i Formuepleje, Otto Friedrichsen, undrer sig over tavsheden fra Bang & Olufsen A/S og konstaterer, at processen indtil nu har taget lang tid.

- Det er i manges interesse i forhold til aktionærerne og øvrige interessenter, at man får afklaring på, hvad der kommer til at ske eller ikke kommer til at ske. Set i forhold til størrelsen af virksomheden burde der efterhånden komme en afklaring, siger Otto Friedrichsen til Børsen.

Et fald i aktiekursen den seneste måned på mere end 20 pct. er et tegn på, at nogle investorer er ved at få kolde fødder, mener analytiker i Sydbank, Morten Imsgard.

- Nogle investorer er begyndt at tænke, at risikoen for, at det hele falder til jorden, er større end man havde regnet med, og det er en meget nærliggende tolkning. Derfor er B&O-aktien også presset nu, siger Morten Imsgard til Børsen.

BRANCHENYT
Læs også