Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Her er de ni vigtigste nyheder onsdag morgen

B&O er muligvis på vej på kinesiske hænder. Her ses topchef Tue Mantoni. Foto: Thomas Juu/Juul fotografi

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.

Bruxelles er lukket for flytrafik hele onsdag. Ingen flyver ind eller ud af lufthavnen i Bruxelles i onsdag, oplyser Zaventem-lufthavnen på sin hjemmeside tirsdag aften. Der er undersøgelser i gang i lufthavnen, hvilket gør det umuligt for lufthavnen at genoptage flytrafikken allerede onsdag. Lufthavnen blev lukket tirsdag efter tirsdagens terrorangreb. (BBC News)


Et intenst slutspil om B&O er indledt
. Kinesiske Sparkle Roll kæmper en hård kamp for at overbevise de øvrige storaktionærer i Bang & Olufsen om, at de skal bakke op om selskabets planer om at overtage B&O.


Rigmand vil betale 3,6 mia. kr. for B&O
. Den kinesiske rigmand Qi Jianhong skulle være klar til at betale en pris på omkring 85 kr. pr. aktie svarende til ca. 3,6 milliarder kr. for hele B&O. (Berlingske Business)


Molenbeek er »en labyrint, hvor terrorister bevæger sig frit rundt«
. Terror: Belgien er storleverandør af jihadister. Det skyldes en spinkel efterretningstjeneste, kaos i det offentlige og en blomstrende våbenhandel.


Clinton øger forspring til Sanders med sejr i Arizona - og Donald Trump er ustoppelig.
Den tidligere udenrigsminister og førstedame i USA, Hillary Clinton, har lagt yderligere afstand til rivalen Bernie Sanders. Hos Republikanerne løb Donald Trump med sejren i Arizona.

 

Jysk maskinfabrik ramt af faldende oliepris. Maskinfabrikken Rival i Skanderborg satsede på flere kunder inden for olie og gas. Så dykkede priserne.


Dansk robotfirma får robot til at lave fremstille robotter
. Siden februar har Universal Robots fra Odense haft en robot til at hjælpe med produktionen af robotarme. På sigt skal der flere til, men det kommer fortsat til at kræve medarbejdere i kød og blod.


Danske medier frygter ikke Huffington Post
. Huffington Posts planer om at lancere en dansk udgave tages med sindsro af danske medier.


Mindst fem er døde i nyt ebola-udbrud i Guinea
. Mindst fem mennesker er døde i et nyt ebola-udbrud i den vestafrikanske stat Guinea, oplyser landets sundhedsmyndigheder. De fem er døde siden december, hvor landet blev erklæret fri for den stærkt livstruende sygdom. (BBC News)

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også