Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Badeland, Vesterhav og feriehytter - kendt jysk ferieresort har fundet succesformularen

Skallerup Seaside er i fremgang endnu engang med et overskud på 6 mio. kr.

Skallerup Seaside har udover sine feriehytter ud mod Vesterhavet også badeland. PR-Foto: Skallerup Seaside Resort

Badeland, Vesterhav og feriehytter har endnu engang vist sig som en givtig forretning for det kendte ferieresort Skallerup Seaside Resort.

2015 gav således et overskud på 5,9 mio. kr. som ledelsen finder »meget tilfredsstillende.«

Overskuddet er en lille stigning i forhold til resultatet i fjor, der viste et plus på 5,5 mio. kr. Samlet set har Skallerup Seaside givet overskud i samtlige tilgængelige regnskaber siden 2011. Hvert år har budt på en lille fremgang.

Hverken gamle eller nye overskud skal dog væk fra resortet, der ligger lige ud til Skallerup Klit. Skallerup Seaside er nemlig et non-profit foretagende ejet af Skallerup-fondet, hvor vedtægterne foreskriver, at overskud skal bruges »fornyelse og forbedring af feriecentret.«

I 2015 gjorde Skallerup sig bemærket ved at være først med Co2-neutrale ferieophold i Danmark. Som en del af denne strategi har resortet indgået en kontrakt frem til 2023 med en lokal samarbejdspartner om levering af flis, som nu er feriecentrets primære varmekilde.

Regnskabstal fra Skallerup Seaside Resort

(Tal i mio. kr.)20152014201320122011
Nettoomsætning79,377,474,376,374,7
Årets resultat5,95,554,974,6

Det noteres i regnskabet, at ledelsen af Skallerup Seaside forventer, at indeværende år vil byde på sorte tal endnu engang.

»For 2016 forventer vi ligeledes at kunne realisere et tilfredsstillende overskud,« står der i regnskabet.

Skallerup Seasides placering lige ud til vandkanten ved den jyske vestkyst kombineret med det nye overskud, får Skallerup Resort til at passe fint ind det overordnede billede af turisme i Danmark, som blev tegnet i en nylig rapport på området lavet af Erhvervs- og vækstministeriet.

Rapporten viste nemlig at kyst- og naturturismen er det største forretningsområde målt på overnatninger for den danske turismebranche, som samlet set er i vækst i disse år.

BRANCHENYT
Læs også