Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Verdens førende køkkenchefer har mistet lidt af appetitten på Danmark

21 stjernekokke har sat et kryds ved deres foretrukne restaurant. Og gæt engang, Danmark bliver helt og aldeles forbigået. Bør vi have en grim smag i munden eller tage det med et gran salt?

Stjernekokken Daniel Boulud fra restaurant Daniel i New York svarer i undersøgelsen, at Restaurant Le Supréme er hans personlige favoritsted lige nu. Her ses han i selskab med USA's førstedame, Michelle Obama. Foto: Charles Dharapak

Noma er ikke længere verdens bedste restaurant. Rasmus Kofoed er ikke længere verdens bedste kok. Det nordiske køkken er ikke længere så nyt. Og i det hele taget har den danske topgastronomi nået et mætningspunkt i omverdenens øjne... eller rettere, mund.

Den tanke er i hvert fald svær at slippe i forlængelse af en rundspørge blandt klodens 21 førende køkkenchefer, som Bloomberg offentliggjorde fredag. Køkkencheferne er hver især blevet bedt om at udpege deres favoritrestaurant, og set fra et dansk synspunkt er resultatet lige så nedslående som en skilt sauce eller en sammenklasket soufflé. ..

BRANCHENYT
Læs også