Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tidligere international dansk topchef bliver adjungeret professor på CBS

Hans tiltrædelsesforelæsning bærer titlen »lederskab under den 4. industrielle revolution«

Jim Hagemann Snabe, der er tidligere topchef i SAP, sidder i bestyrelsen for Wold Economic Forum. Billederne er fra VM i 505-jolle, som SAP dengang var sponsor for. Mandag udnævnes han til adjungeret professor på CBS.Foto: Ole Lind

Man kan roligt sige, at CBS har skudt papegøjen og rykker lidt højere op i hierarkiet blandt Europas businessschools. Mandag kan skolen udnævne den tidligere topchef i SAP, Jim Hagemann Snabe, som adjungeret professor.

Det sker i form af en tiltrædelsesforelæsning på CBS mandag den 21. november, hvor Jim Hagemann Snabe vil forelæse om »Lederskab under den 4. industrielle revolution«.

»Vi er stolte over at se en erfaren international leder som Jim her på CBS. Hans arbejde i World Economic Forum harmonerer virkelig godt med CBS' business-in-society strategi,« siger rektor Per Holten-Andersen fra CBS.

Jim Hagemann Snabe var i lang tid en af de højst placerede danske topchefer i internationalt erhvervsliv. Selv efter han stoppede som koncernchef i SAP, har han stadig en række store bestyrelsesposter.

Han sidder blandt andet i bestyrelsen for Allianz, SAP og Siemens i Tyskland og A.P. Møller Maersk A/S og Bang & Olufsen i Danmark. Tidligere var han også bestyrelsesmedlem i Danske Bank.

Professor Majken Schultz fra Institut for Organisation på CBS har arbejdet sammen med Jim Hagemann Snabe og været med til at indstille ham til adjungeret professor.

»Han er et levende eksempel på »when business meets society«. Derudover er han en fremragende formidler af udfordringerne ved den fjerde industrielle revolution. Det er vigtigt at få de dygtige folk ud af bestyrelseslokalerne og tæt på studerende,« siger hun om motivationen.

Der er kun begrænsede pladser til Jim Hagemann Snabes forelæsning på CBS på Frederiksberg. Programmet kan man læse mere om her.

BRANCHENYT
Læs også