Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Dansk pokermillionær kåret som årets iværksætter

Han var frygtet, berømt og en af de mest vindende, danske pokerspillere i nyere tid. Nu er han blevet iværksætter, og det ser ud til at gå aldeles glimrende.

Albert Kirk Iversen, tidligere pokerstjerne og nu kåret som årets iværksætter af Aarhus Universitet.

Fra en af verdens bedste pokerspillere til succesfuld iværksætter.

En af Danmarks mest prominente pokerspillere Albert Kirk Iversen lagde sidste år kortene på hylden for at hellige sig livet som iværksætter. Den plan ser ud til at gå mere end almindeligt godt, og hans firma Raskrask er netop blevet kåret som årets iværksætter af Aarhus Universitet.

»Det er rimelig fantastisk det her. Det havde jeg sgu ikke regnet med. Det er sådan noget, der virkelig giver os et los i røven mod at fuldføre vores mission,« sagde Albert Kirk Iversen bl.a. i sin takketale, da han fik overrakt prisen.

Efter 10 succesfulde år som pokerspiller, hvor han var kendt under navnet "Mr. Aki", mistede han ifølge sin egen Facebook-profil i 2015 gejsten for poker. Noget nyt skulle ske, og uden den store form for erfaring kastede han sig over iværksætteriet og etablerede virksomheden Raskrask.

Raskrask formidler kontakt mellem borgere og massører, således at massagen kan foregå i folks eget hjem. På nuværende tidspunkt er konceptet lanceret i og omkring Aarhus, fremgår det af virksomhedens hjemmeside.

Albert Kirk Iversen var mest kendt for sine pokermeritter online, men han har også præsteret en række store resultater ved at spille live. Han har således flere gange vundet på den gode side af 1 million kroner i turneringer rundt om i verden, ligesom han har vundet en af onlinepokerens største turneringer til en værdi af 200.000 dollars.

I denne video kan du se Albert Iversen fra dengang han spillede poker på absolut højeste niveau.

Du kan høre og læse mere om virksomheden og prisen her.

BRANCHENYT
Læs også