Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Tesla punger ud til vrede bilejere

Over 100 norske Tesla-ejere sagsøte Tesla, fordi deres biler viste sig slet ikke havde den styrke på vejene, som de var blevet lovet. Nu har Tesla valgt at lukke sagen med et forlig.

Det er denne Tesla Model S P85D, som har fået bilejere i Norge til at lægge sag an mod Tesla. Foto: Imaginechina via AP Images.

Utilfredse Tesla-ejere får nu et plaster på såret i form af en økonomisk kompensation, fordi deres Tesla viste sig ikke at være lige så kraftfuld, som de havde forventet. Mandag skulle Tesla være mødt i retten i Oslo, men virksomheden har indgået forlig med bilejerne, skriver Dagens Næringsliv.

I alt var det 126 Tesla-ejere, der havde lagt sag an mod bilgiganten, og ifølge det norske medie har størstedelen sagt ja til forliget. Bilejerne var utilfredse  med, at Tesla-modellen P85D ikke havde den effekt på vejen, som de 700 hestekræfter, bilen var solgt med, skulle give. I praksis præsterede modellen ifølge bilejerne kun som om, den havde 469 hestekræfter. Desuden har de klaget over bilens acceleration, som de ikke mente gik lige så stærkt, som de var stillet i udsigt...

BRANCHENYT
Læs også