Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Mange danske restauranter kæmper for at overleve

Selvom branchens samlede omsætning er på himmelflugt, kæmper en lang række restauratører med at få sorte tal på bundlinjen, viser ny undersøgelse.

På produktniveau er de fleste danske restauranter godt med. Men det kniber med at holde fokus på driftsomkostningerne forbundet med at drive en restaurant. Foto: Thomas Emil Sørensen. Foto: Thomas Emil Sørensen

Kreativitet er ikke en mangelvare, når danske restauranter skal udvikle nye retter og koncepter. Men de kreative kokke skal blive bedre til at arbejde sammen med det finansielle bagland, hvis retterne skal give overskud. Det er konklusionen i en ny analyse fra revisionshuset PWC.

»Det er en branche, hvor rigtig mange har svært ved at tjene penge,« siger revisor og partner i PWC, Steffen Kaj Pedersen...

Læs også