Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Fårup Sommerland hyrer gammel kending som direktør

Fårup Sommerland genansætter tidligere direktør Per Dam Jensen som adm. direktør.

Per Dam Jensen tiltræder 1. april som ny adm. dirketør i Fårup Sommerland. Foto: Fårup Sommerland

Når medarbejderne i Fårup Sommerland møder ind til den nye sæson, er det med en ny mand i spidsen for den 42 år gamle forlystelsespark. Per Dam Jensen er nemlig ansat som ny adm. direktør i Fårup Sommerland.

Direktørskiftet kommer, efter sommerlandet blev solgt i november. Her købte Henrik Scnack sin forretningspartner Søren Kragelunds aktier i Fårup Sommerland. Henrik Snack ejer nu - sammen med sønnerne Martin Norrbom Sams og Jakob Schnack - hele Fårup Sommerland.

I forbindelse med salget af Fårup Sommerland stoppede Søren Kragelund, der er søn til Fårup Sommerlands stifter, som adm. direktør. Og nu er hans afløser altså fundet.

Den 49-årige Per Dam Jensen er et kendt ansigt i Fårup Sommerland, hvor han gennem tiden har haft en lang række forskellige opgaver. Han har tidligere arbejdet i forlystelsesparken som sæsonansat, personalechef, bestyrelsesmedlem, og fra 2012 til 2013 var han endda adm. direktør i parken.

»Jeg har tidligere sagt, at det at stå i spidsen for Fårup Sommerland var en drømmestilling – det er det stadig. Fårup har en stor plads i mit hjerte, og selvom jeg er rigtig glad for mit nuværende virke, blev jeg utrolig glad, da jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg var interesseret i at stå i spidsen for Fårup,« siger Per Dam Jensen i en pressemeddelelse.

Per Dam Jensen forlod i 2013 Fårup Sommerland for at blive direktør for film- og musikselskabet Sandrew Metronome.

»Per Dam Jensen kender Fårup, vi kender ham, og vi ved, hvad han står for – og han deler bestyrelsen og den nye ejerkreds ambitioner om en fortsat stærk udvikling af Fårup Sommerland. Hans erfaring fra tidligere gør, at han hurtigt kan træde ind i stillingen, og valget giver på alle måder komfort til den nye ejerkreds,« siger Ole Mølgaard, der er bestyrelsesformand i Fårup Sommerland.

BRANCHENYT
Læs også