Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

TDC-chefen bliver årets bestyrelseskvinde

Pernille Erenbjerg, adm. direktør i TDC, er kåret til årets Women's Board Award.

Pernille Erenbjerg, adm. direktør i TDC. er kåret til vinder af Women's Board Award. Foto: Carsten Snejbjerg

Den kvindelige topchef for TDC har vist, at hun formår at lede store forandringsprocesser og at hun tør tage svære beslutninger, og især derfor har Pernille Erenbjerg vundet årets Women’s Board Award.

»Hun har fokus på målet og leverer resultater, uanset om situationen kræver, at der skal trædes på speederen eller bremsen,« udtaler juryformand for Women’s Board Award, Ole Andersen.

Prisen er uddelt fire gange. De tidligere tre modtagere er KMD's adm. direktør Eva Berneke, TV2-topchefen Merete Eldrup, og Lene Skole, adm. direktør i Lundbeckfonden.

Med prisen følger et stipendium til den prestigefyldte erhvervsuddannelsesinstitution Insead.

Women’s Board Award uddeles for at sætte fokus på kvinder med potentiale til at blive bestyrelsesformænd. Der var 15 kvinder fra dansk erhvervsliv med i opløbet om at blive årets modtager af Women’s Board Award.

Prismodtageren mener, det er godt, at der bliver sat fokus på emnet.

»Diversitet er heldigvis kommet på agendaen i langt de fleste virksomheder i dag. Vi ved godt, at diversitet skaber værdi, og jeg tror på, at vi kommer til at se bestyrelser, som er bredere sammensat, både med hensyn til køn, nationalitet, alder og så videre. Simpelthen fordi det giver god forretningsmæssig mening,« udtaler Pernille Erenbjerg.

Prisen blev overrakt af Kronprinsesse Mary.

BRANCHENYT
Læs også