Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Ulovlig pot gror lifligt i Legoland

Arbejdsmænd har fundet en cannabismark på Legolands jorder. En forladt bygning indeholdt nærmest et laboratorium, beregnet på produktionen.

Det ser ud til, at der var adgang til cannabisproduktionen via den jord, der hører under det kongelige Windsor Castle - ejet af den britiske dronning Elizabeth, som her kigger på en Lego-version af London. Foto: AP/Dave Caulkin

Legoland har endnu ikke sine egne love, så derfor er det klart et meget ulovligt narkofund, britisk politi har gjort ved Legoland i Windsor i Storbritannien.

Det skriver flere britiske medier.

Op til 50 cannabisplanter fandt nogle arbejdsmænd lige uden for selve Legoland, men på Legolands jord. Sammen med planterne var der opført et laboratorium til produktionen i en forladt bygning.

Arbejdsmændene var egentlig sendt ud for at at lede efter asbest.

Gæsterne i Legoland har ikke adgang til det sted, hvor planterne er fundet, men de står meget tæt ved et sted, hvor gæsterne parkerer deres hunde.

Politiet er nu i gang med at undersøge stedet nærmere, men to personer er allerede mistænkt, en 40-årig mand fra Windsor og en 34-årig mand fra Burnham.

En talsmand fra Legoland bekræfter over for britiske Daily Mail, at cannabisplanterne er fundet ved Legoland.

Legoland er ejet af Merlin Entertainments. Lego-familien Kirk Kristiansens pengetank, Krikbi, ejer omkring 30 pct. af Merlin Entertainments.

Læs også