Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Bolig i Monaco dobbelt så dyr som på Manhattan

En kombination af efterspørgsel fra meget rige mennesker og relativt få boliger drev priserne i Monaco op med 15 pct. sidste år.

At bo i skattelyet Monaco kræver dybe lommer. Kvadratmeterprisen er dobbelt så høj som på Manhattan. Foto: AP Photo/Lionel Cironneau.

Normalt falder vi i svime over huspriserne på Manhattan i New York eller på luksusboliger i London. Men ingen kan følge med Monaco, når det gælder prisen pr. kvadratmeter.

Prisen på lejligheder og huse i fyrstendømmet ved den franske riviera steg sidste år med 15 pct. til 41.420 euro pr. kvadratmeter.

At bo i Monaco er forbeholdt de superrige, sportstjerner og andre privatpersoner, der gerne vil undgå at betale indkomsskat.

En pris på over 41.000 euro svarer til mere end dobbelt så meget som prisen pr. kvadratmeter for andels- og ejerlejligheder på Manhattan. Og næsten dobbelt så meget som kvadratmeterprisen på et luksushjem i London, skriver Bloomberg.

Næsten halvdelen af de 33 nye boliger, der blev solgt i Monaco i 2016 kostede mere end 10 mio. euro (75 mio. kr.), viser data ifølge Bloomberg.

Læs også