Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Andrea Elisabeth Rudolph tjener millioner på creme og shampoo

Rudolph Care leverede et »meget tilfredsstillende« resultat i det forgangne år, viser et nyt regnskab.

Andrea Elisabeth Rudolph blev for alvor landskendt som medvært på Vild med dans. Nu tjener hun millioner på skønhedsprodukter. Foto: Gorm Branderup

Den tidligere tv- og radiovært Andrea Elisabeth Rudolph har 6,6 millioner gode grunde til at smile.

For et nyt regnskab fra hendes virksomhed Rudolph Care, der producerer miljøvenlige skønhedsprodukter, viser nemlig et rekordstort overskud efter skat på netop 6,6 mio. kr. i 2016. Det er 2 mio. kr. bedre end i 2015.

Af regnskabet for 2016 fremgår det, at omsætningen er »vokset tilfredsstillende«, og at resultatet på 6,6 mio. kr. er »meget tilfredsstillende«.

Rudolph Care blev stiftet af Andrea Elisabeth Rudolph, efter hun i 2006 var med i en stor kemikampagne for Greenpeace. Andrea Elisabeth Rudolph var gravid og lod sin krop teste for skadelige stoffer, og det viste sig, at selvom hun var den næstyngste af de otte testpersoner, havde hun flest kemikalier i blodet af alle.

Det fik hende til at skabe sine egne skønhedsprodukter, der var fri for ingredienser, som er sundhedsskadelige og samtidigt har både svanemærket og økocertificering.

De første år var Rudolph Care en underskudsforretning. Men i 2012 landede virksomheden sit første overskud, der dengang var på 600.000 kr. Her fire år senere er overskuddet ti gange så stort, og Rudolph Care forventer tilmed et »øget aktivitetsniveau« i 2017, står der i 2016-regnskabet.

I de seneste tre regnskabsår er der blevet udbetalt seks mio. kr. i udbytte til ejerne af Rudolph Care. Andrea Elisabeth Rudolph ejer størstedelen af aktierne i Rudolph Care, så hun er altså blevet en velhavende kvinde de seneste år.

Andrea Elisabeth Rudolph var i begyndelsen af årtusindet vært på DR-ungdomsprogrammet Boogie og blev siden vært på radioprogrammet Morgenhyrderne på Radio 100FM. Hun blev for alvor landskendt, da hun var medvært på en lang række sæsoner af Vild med dans på TV 2.

Andrea Elisabeth Rudolph danner par med den tidligere håndboldlandsholdsspiller Claus Møller Jakobsen.

Læs også