Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Abbott Lab justerer forventningerne

Den amerikanske medico- og medicinalkoncern Abbott Laboratories, der sidste år blev opdelt i to selskaber Abbott Labs og AbbVie, har fremlagt regnskab for tredje kvartal, hvor koncernen justerer EPS-indtjeningsprognosen for 2014.

Pr-foto: Abbot

Abbott Laboratories' omsætning blev i tredje kvartal på 5,10 mia. dollar, hvor Bloomberg News skriver, at salget ikke er sammenligneligt med analytikerprognosen. Indtjeningen inklusive ekstraordinære poster blev på 62 cent per aktie, hvilket var over analytikerkonsensus på 60 cent per aktie.

Abbott Laboratories har diabetesaktiviteter i divisionen Medical Devices, og her blev det til et fald i Diabetes Care-salget på 5,3 pct. Faldet skyldes en reduktion i støtteordningen hos CMS samt et mindre dynamisk marked i tredje kvartal. Medical Devices indeholder blandt andet et såkaldt glukosemåleinstrument.

Abbott justerer forventningerne til EPS-indtjeningen i 2014 til 2,25-2,27 dollar per aktie fra 2,19-2,29 dollar per aktie sammenlignet med analytikerprognosen på 2,24 dollar per aktie.

BRANCHENYT
Læs også