Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier åbning: Lundbeck ned og Tryg op

Lundbeck-aktien bliver presset efter sit regnskab for tredje kvartal, imens Tryg-aktien bliver belønnet grundet koncernen nye langsigtede målsætninger. A.P. Møller - Mærsk og Carlsberg aktierne er presset trods en god udvikling på de store europæiske fondsbørser. Alt i alt bliver det til en skuffende stigning på 0,14 pct. i C20 Cap-indekset til 799,38, imens det t6yske Dax30-indeks stiger med 1 pct.

falder med 4,0 pct. til 120 kr. efter sit regnskab for tredje kvartal. Medicinalkoncernen fortsætter sin kamp mod det faldene salg, og koncernens forventninger til 2015 peger mod risiko for endnu et år med tilbagegang. Lundbeck arbejder på, at nye lanceringer af medikamenter kan bringe selskabet tilbage på vækstsporet. Lundbeck fik et salg på 3,19 mia. kr. i tredje kvartal, hvilket var en tilbagegang fra 3,56 mia. kr. i samme kvartal i fjor. Salget ligger dog marginalt over analytikerprognosen på 3,16 mia. kr. Det blev til en rapporteret drift (EBIT) på 298 mio. kr., hvilket var et fald fra 747 mio. kr. Lundbeck kom med sine første prognoser for 2015, hvor der ventes et salg på niveau med 2014 eller lidt lavere. Der ventes en kerne EBIT på nul eller lidt negativ i 2015, hvor driften er negativt påvirket af lanceringsomkostninger i USA til brexpiprazole.

, som stiger med 4,1 pct. til 665 kr., er i dag aktuel med sin kapitalmarkedsdag og præsenterer i den anledning nye langsigtede finansielle målsætninger for de kommende tre år. Yderligere meddeler Tryg, at aktien splittes i forholdet en til fem. Tryg har fastlagt nye finansielle mål for 2017 efter at tidligere opstillede mål er sat til 2015. tryg vil i 2017 nå en forrentning af egenkapitalen på mindst 21 pct. efter skat. Combined ratio skal være 87 eller lavere, og omkostningsprocenten 14 eller derunder. Målet skal nås gennem effektiviseringstiltag inden for omkostninger og skader på i alt 750 mio. kr. Omkostningsbesparelser udgør 250 mio. kr og forbedring af skadeindkøb udgør 500 mio. kr...

Læs også
Top job