Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier Europa: Solide stigninger efter to dage med fald

De tre store europæiske aktiemarkeder ligger onsdag eftermiddag med solide stigninger efter to dage med fald. Marks & Spencer får et markant løft efter at den britiske tøj- og fødevaredetailkæde har leveret et bedre end ventet regnskab, der også byder på en opjustering af forventningerne, og lastbilproducenterne Volvo og Daimler, ligger også med fremgang efter det største antal lastbilordrer i USA siden 2006.

Dax-indekset stiger 1,5 pct. til 9305, og Ftse-indekset løftes 1,1 pct. til 6527. Det franske Cac-indeks ligger 1,6 pct. højere i 4197.

Marks & Spencer stiger 9,8 pct. til 444,20 pence efter at den britiske tøj- og fødevaredetailkæde har regnskab for det forskudte første halvår, hvor salget og indtjeningen er bedre end ventet, og hvor forventningerne til indtjeningen bliver opjusteret. Bruttomarginalen i Storbritannien steg 50 basispoint sammenlignet med analytikernes forventning på 31 basispoint. For regnskabsåret 2014/15 ventes bruttomarginalen i general merchandise-divisionen at blive øget med 1,5-2,0 procentpoint, hvilket var en opjustering i forhold til tidligere prognose på en forøgelse på 1 procentpoint...

Læs også
Top job