Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier USA: Små stigninger med Tesla i god form

De amerikanske aktiemarkeder åbner torsdag med små stigninger efter at chefen for Den Europæiske Centralbank kommenterede på centralbankens forventninger om at øge balancen. Tesla Motors er godt kørende efter et bedre end ventet regnskab, der dog er skæmmet af en lidt svag leveringsprognose.

Dow Jones-indekset stiger 0,1 pct. til 17.504 og S&P 500-indekset ligger ændret i 2024. Det teknologitunge Nasdaq-indeks åbner 0,02 pct. højere i 4621.

Tesla Motors åbner 4,2 pct. i 240,62 dollar efter at den amerikanske producent af elektriske biler onsdag efter lukketid aflagde regnskab for tredje kvartal, hvor omsætningen og indtjeningen er bedre end ventet. Hos analytikerne er der delte meninger om regnskabet, hvor Barclays hæfter sig ved, at prognosen for Model S-leveringerne i 2015 er bedre end ventet, og Morgan Stanley skriver, at nedjusteringen af leveringsudsigterne for 2014, forsinkelsen af Model X og det høje pengeforbrug alle var for ventet. Bank of America kan ikke forstå aktieudviklingen, når selskabet har brændt 312 mio. dollar af i kvartalet...

Læs også
Top job