Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier: Lille C20-fremgang efter Draghis meldinger

Det danske C20 Cap-indeks lukkede med en lille stigning på 0,1 pct. i 799,16, hvor Genmab viste gode takter efter onsdagens sene regnskab. Tryg fortsatte opturen efter en løftet anbefaling i kølvandet af onsdagens overraskende positive meldinger, og blandt sidepapirerne var fokus fortsat rettet mod OW Bunker efter at egenkapitalen er tabt i kølvandet af nye tab på derivater.

- En smule usikkerhed og gevinsthjemtagning præger de europæiske aktiemarkeder forud for rentemødet i ECB og de fleste aktieindeks handler i øjeblikket lidt lavere. Blandt de svageste sektorer finder man finans efter skuffende regnskaber fra både Societe Generale og Credit Agricole, skrev Sydbank før ECB-chef Mario Draghi sendte aktierne højere på en præcisering af stimulusforanstaltningerne.

Genmab-aktien steg 1,2 pct. til kurs 273,10 kr. efter at koncernen onsdag efter lukketid aflagde regnskab for tredje kvartal, hvor forventningerne til 2014 blev gentaget. Nordea pointerede, at overskuddet var bedre end ventet, men at der var en lille skuffelse i forhold til salget af lægemidlet Arzerra, som dog blev opvejet af andre ting, bl.a. god omkostningsstyring...

Læs også
Top job