Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktierne i Europa: Forskelligartede udsving før jobrapporten fra USA

De tre store europæiske aktiemarkeder ligger fredag eftermiddag med udsving, hvor det britiske Ftse-indeks stiger efter en god udvikling til de råvarerelaterede aktier, mens det tyske og franske indeks tager sig en puster efter torsdagens optur. Allianz og ArcelorMittal stiger begge efter bedre end ventede regnskab, og nu ser investorerne frem mod eftermiddagens jobrapport fra USA:

Dax-indekset falder 0,3 pct. til 9352 og Ftse-indekset løftes 0,7 pct. til 6596. Det franske Cac-indeks taber 0,4 pct. til 4210.

Allianz stiger 4,0 pct. til 131,65 euro efter at den tyske forsikringsgigant har aflagt regnskab for tredje kvartal, hvor driftsindtjeningen er bedre end ventet som følge af en stærk udvikling i skadesforsikringen. Allianz-aktien faldt markant i slutningen af september, efter at verdens største investeringsfond, Pimco, der er ejet af Allianz, måtte se grundlægger og chef, Bill Gross, forlade selskabet til fordel for Janus Capital. Finanshuset DZ Bank vurderer, at Allianz driftsindtjening i kapitalforvaltning fortsat er høj selv om nettoudstrømningen af kapital fortsat er en bekymring...

Læs også
Top job