Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier Europa: Tyskland har kæmpet sig til marginalt plus

Morgenstundens indeksfald i Europa er stort set alle neutraliseret, og det tyske Dax30-indeks ligger med en lille stigning i 9254,05. Generelt er stemningen afventende uden de store market movers. Mandagens negative påvirkning kom fra svage japanske BNP-tal, som er faldet to kvartaler i træk.

Tyske Merck ligger med en pæn stigning på 3,2 pct. i 76,69 euro efter meldinger om et samarbejde med den amerikanske kæmpe Pfizer. Merck modtager en upfrontbetaling på 850 mio. dollar fra Pfizer for deling af rettighederne til at udvikle et eksperimentelt kræftmiddel. Herudover er Merck berettiget til 2 mia. dollar baseret på lægemidlet fremtidige succes. En talsmand fra Pfizer har ikke ønsket at kommentere på aftalen.

Den tyske stålproducent Salzgitter stiger med 3,8 pct. til 27,3 euro, efter at franske BNP Paribas Exane har løftet sin anbefaling på aktien til neutral fra underperform. Credit Suisse har løftet sin anbefaling på Salzgitter til outperform fra neutral. Salzgitter overraskede i torsdags med sit regnskab for tredje kvartal...

Læs også
Top job