Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier USA: Negativ stemning trods gode regnskaber

De amerikanske aktieindeks begynder onsdagen i negativt terræn. Søgelyset er rettet mod en de regnskabsaktuelle selskaber Target og Lowe, som begge er kommet fornuftigt ud af 3. kvartal, hvilket dog ikke er tilstrækkeligt til løfte den overordnede stemning. De tre hovedindeks åbner således med fald på omkring 0,3 pct.  

Target stiger 4,4 pct. til 70,45 dollar. Den amerikanske detailforhandler Target overrasker positivt med sit regnskab for tredje kvartal, som indeholder en præcisering af prognosen for 2014. Target fik bedre end ventet vækst i USA, idet væksten var på 1,2 pct. på sammenlignelig basis mod ventede 0,6 pct. ifølge Bloomberg News. Targets salg i tredje kvartal blev på 17,73 mia. dollar, hvilket var over prognosen på 17,56 mia. dollar. EPS-indtjeningen blev på 54 cent per aktie, hvor analytikerne havde ventet 47 cent.

Lowe stiger 5,2 pct. til 61,56 dollar. Den amerikanske boligudstyrsdetailforhandler Lowe's, som har størst eksponering mod badeværelsesudstyr, leverer et regnskab for tredje kvartal, hvor den organiske vækst er større end ventet. Koncernen kan også løftet salgsudsigterne for 2014. Koncernens salg var bedre end ventet, da det landede på 13,68 mia. kr. i tredje kvartal mod ventet 13,55 mia. dollar. Det blev til en EPS-indtjening på 59 cent i tredje kvartal, hvor analytikerne havde ventet 58 cent per aktie...

Læs også
Top job