Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier USA: Amerikanske aktier tilbage på sporet

De amerikanske aktier er kommet godt fra land, hvor primusmotor var lempelige meldinger fra Den Europæiske Centralbankchef Mario Draghi samt kinesiske rentesænkninger. Oliepriserne stiger og kommer væk fra det seneste lavpunkt, så de nu koster en tønde amerikanske olie (WTI) 76,94 dollar, hvilket understøtter olieselskaberne. S&P-indekset stiger 0,84 pct. til 2.070.

Exxonmobil stiger med 1,26 pct. til 97,03 dollar, imens Chevron stiger med 1,14 pct. til 118,65 dollar. Minekoncernen Freeport McMoran ligger oppe med 3,5 pct. i 29,58 dollar med generel positiv stemning i råvaresektoren.

Amazon.com stiger med 2,2 pct. til 337,7 dollar. Det japanske finanshus Nomura indleder sin dækning af Amazon med en købsanbefaling og et kursmål på 410 dollar. Den negative holdning til Amazon grundet store investeringer og tab på hardwaredelen har skabt en god købsmulighed, vurderer analytiker Robert Drbul i en analyse. Amazon.com vil lancere en ny tv-streaming service ifølge New York Post, og denne service vil blive lanceret i begyndelsen af 2015. Amazon.com har i forvejen streamingservicen Prime...

Læs også
Top job