Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier åbning: FLSmidth kommer stærkt fra land

FLSmidth fortsætter mandagens stærke udvikling og får et solidt løft i tirsdagens indledende handel, hvor C20 Cap-indekset stiger med 0,28 pct. til 818,48. Det bliver til mere moderate stigninger i Vestas og Pandora-aktierne.

åbner med en stigning på 2,6 pct. i 269,5 kr. efter flere ordremeldinger. FLSmidth nævner, at der er rygter om, at koncernen har underskrevet en kontrakt med Sociedad Boliviana de Cemento (Soboce) på levering af udstyr og maskiner til en cementfabrik i Bolivia. FLSmidth bekræfter også rigtigheden af denne oplysning, men beretter også at hvis og når aftalen bliver bindende, vil selskabet omgående oplyse markedet herom. I samme ombæring opridser FLSmidth selskabets regler for ordreannonceringer, og selskabet skriver, at ordrerne skal være bindene blandt andet med udveksling af forudbetaling, garantier med mere.

Yderligere har FLSmidth meddelt, at koncernen har underskrevet en EPC-kontrakt omfattende ingeniørarbejde, udstyrsleverancer samt entreprenørarbejde med en af verdens største cementproducenter CEMEX fra Mexico på levering af en ny cementproduktionslinie, som forventes at have en kapacitet på cirka 2.540 tons pr. døgn...

Læs også
Top job