Gammel Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier: Pandora i optur på positive branchenyheder

Det danske aktiemarkedet lukkede tirsdag i positivt terræn på trods af, at der ud på eftermiddagen kom skuffende nøgletal for den amerikanske forbrugertillid. C20 Cap-indekset endte i en fremgang på 0,43 pct. i 819,67. Fremgangen havde afsæt i en generel positiv stemning i Europa, hvor især det tyske marked var trækhest.

Pandora-aktien steg med 3,1 pct. til kurs 515,5 kr. Pandora-investorerne har fået regnskabsnyt fra de amerikanske smykkekæder Tiffany og Signet. Den amerikanske luksussmykkekoncern Tiffany & Co. har fremlagt regnskab for det forskudte tredje kvartal, og koncernen justerer salgsprognosen for helåret en smule ned for 2014/15. Det er væksten i Japan og det asiatiske stillehavsområde, som er svag, imens væksten i Amerika er bedre end ventet. Signet Jewelers har aflagt regnskab for tredje kvartal, hvor væksten i salget og indtjeningen er påvirket af opkøbet af Zale og integrationen deraf. Signet opjusterede dog forventningen til helåret.

Ifølge Bloomberg News vil Mærsk-konglomeratets havneoperatørenhed APM Terminals på opkøbsjagt i Tyrkiet, og det er specielt interessant med opkøbsmuligheder omkring Istanbul. Det berettede APM Terminals regionale landechef Mogens Wolf Larsen i et interview. A.P. Møller - Mærsk steg 0,6 pct. til 12.880 kr...

Læs også
Top job