Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier åbning: Pessimismen blomstrer igen

Det blev til pæne stigninger i torsdagens amerikanske handel, men også med et aftagende momentum i den sene handel, hvor olieprisen (WTI) dykkede under den psykologiske grænse på 60 dollar per tønde.

Europæernes bekymringer er bluset op, hvor dealere over for Aktiefokus vurderer, at det svage TLTRO-lånetræk fortsat har en finger med i spillet selvom opgørelsen blev fremlagt torsdag middag. C20 Cap-indekset åbner med et fald på 0,4 pct. i 801,13, hvor Vestas oplever fremgang efter Laketurkana-ordren faldt på plads. Carlsberg-investorerne mødes med endnu et kurssmæk.

-aktien endte torsdag med et fald på 1,4 pct., og bryggeri-aktien falder fredag morgen yderligere med 3 pct. til 489,5 kr. Den russiske rubel er blevet svækket betydeligt torsdag aften og fredag morgen.  Euro-rubel-krydset ligger nu i 70,47.  Carlsbergchefen Jørgen Buhl Rasmussen udtalte torsdag aften, at det russiske marked er meget udfordrende, og koncernchefen udtalte, at det er svært at se en løsning lige rundt om hjørnet. Det skriver Bloomberg News...

BRANCHENYT
Læs også