Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Aktier/middag: Rockwool er flyvende i positivt marked

Rockwool-aktien er tirsdag flyvende efter at isoleringsselskabet har løftet forventningerne til EBIT-indtjeningen. Det danske C20 Cap-indeks ligger tirsdag middag med et plus på 0,8 pct. i 989,83, hvor de mere defensive Coloplast- og Novo Nordisk-aktier ligger i toppen. Det tyske Dax-indeks ligger med et rigtig solidt plus på 2,4 pct. efter de seneste fire dages nedtur.

-aktien stiger solidt med 11,5 pct. til 977 kr., hvilket skyldes selskabets øgede forventninger til indtjeningen i 2015 grundet effektiviseringer samt lavere omkostninger. Driftsindtjeningen (EBIT) før nedskrivninger og omkostninger til omstrukturering ventes at lande på 170 mio. euro, hvor Rockwool tidligere havde ventet en drift på mere end 150 mio. euro. Sydbank senioranalytiker Søren Løntoft Hansen fremhæver, at opjusteringen er 4-5 pct. over Sydbanks estimater og konsensus samt at det er en konsekvens af effekterne af selskabets transformationsprogram og lavere omkostninger til energi, råvarer og transport.

løftes 1,8 pct. til 533 kr. og medicoaktien er dermed i front af eliteindekset og Novo Nordisk-aktien klarer sig med en stigning på 1,6 pct. til 380,30 kr. også godt...

BRANCHENYT
Læs også