Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Inden aktiemarkedet åbner: Optimisterne får frit spil

Der er lagt op til, at optimismen kan florere på de store europæiske fondsbørser efter at der er kommet lidt uro på Kina med et løft i den kinesiske valuta yuanen. Det tyske Dax30-indeks ligger til at stige i omegnen af 1 pct., så det vil sætte rammerne for onsdagens danske åbning. ISS og G4S kan trække ekstra opmærksomhed efter at aktierne er blevet gået efter i sømmene af den amerikanske storbank Bank of America. Vestas og Novozymes kunne notere støtte fra Barack Obamas sidste State of the Union tale.

G4S er også blevet kigget efter i sømmene af Bank of America, som løfter anbefalingen af den dansk/britiske G4S-aktie til køb fra tidligere neutral. G4S-aktien lukkede tirsdag med et fald på 1,14 pct. i 21,65 kr.

ISS-aktien får indledt sin dækning hos den amerikanske storbank Bank of America, som giver den danske rengøring- og serviceaktie en neutralanbefaling. Kursmålet bliver sat til 250 kr. ISS-aktien lukkede tirsdag med en stigning på 0,8 pct. i 235,5 kr.

Novo Nordisk har fået lidt konkurrentmeldinger, idet Eli Lilly beretter, at Jardiance (empagliflozin) er blevet godkendt i Wales. Yderligere har Eli Lilly i nat holdt en investorpræsentation hos JP Morgan.

Vestas og Novozymes kan notere, at præsident Barack Obama i sin State of the Union-tale benyttede lejligheden til at opfordre til investeringer i ren-energi på bekostning af "beskidt" energi. Barack Obama pointerede, at USA skal accelerere investeringerne i ren energi. Vestas-aktien lukkede tirsdag med en stigning på 2,8 pct. i 454,3 kr., imens Novozymes endte tirsdagens med en lille stigning på 0,4 pct. i 308,5 kr.

Rockwool-aktien vil fortsat være i søgelyset, idet Rockwool tirsdag steg med voldsomme 11,8 pct. til 979 kr. efter at isoleringskoncernen tirsdag morgen løftede forventningerne til driftsindtjeningen.

BRANCHENYT
Læs også