Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Aktiehandlen er i gang: Solen skinner på finansmarkederne

Investorerne har fået mod på tilværelsen og onsdagen kan blive anden dag i træk med fremgang, hvis humøret kan blive holdt oppe. Det danske C20 Cap-indeks åbner med en stigning på 1 pct. til 1003,75 efter at det tirsdag lukkede 1,13 pct. højere. Det sker i kølvandet af den hårde medfart aktierne har fået i begyndelsen af 2016. Vestas ligger godt fremme i feltet, og uden for C20-regi kan G4S-aktie sole sig i lyset af roser fra Bank of America. Alle C20-medlemmer begynder onsdagens handel med plusser

Vestas-aktien åbner med en fin optur på 1,85 pct. til 462,7 efter at vindmølleproducenten tirsdag lukkede 2,8 pct. højere. Den amerikanske præsident Barack Obama benyttede sin sidste State of the Union-tale til at opfordre til investeringer i ren-energi på bekostning af "beskidt" energi. Barack Obama pointerede, at USA skal accelerere investeringerne i ren energi.

G4S kommer flyvende ud af startboksen og stiger med solide 3,0 pct. til 22,3 kr. vagt- og sikkerhedskoncernens aktier er også blevet kigget efter i sømmene af Bank of America, som løfter anbefalingen af den dansk/britiske G4S-aktie til køb fra tidligere neutral.

ISS-aktien får indledt sin dækning hos storbanken Bank of America, som giver den danske rengøring- og serviceaktie en neutralanbefaling. Kursmålet bliver sat til 250 kr. ISS-aktien åbner med en mere moderat stigning på 1,06 pct. i 238 kr.

Optimismen florerer på de store europæiske fondsbørser efter at der er kommet lidt ro på Kina med et løft i den kinesiske valuta yuanen. Det tyske Dax30-indeks med en stigning på 1,5 pct. 

BRANCHENYT
Læs også