Investor
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Aktierne i Asien: Mismod vender ellers positiv start

De asiatiske aktiemarkeder startede i fin form torsdag, men i takt med at oliepriserne igen er på vej sydover, er investorerne i stigende grad blevet mismodige.

- Stemning lige nu er utrolig ustabil, og der er så meget nervøsitet. Vi så et solid positivt marked, men jeg vil langt fra sige, at vi er i på vej mod en positiv trend endnu. Investorerne forsøger sig bare med "bund-fiskeri", siger markedsstrateg Ayako Sera fra Sumitomo Mitsui Trust Bank i Tokyo til Bloomberg News.

Det toneangivende Nikkei 225-aktieindeks falder 1,1 pct., mens det bredere Topix-indeks samtidig ligger med et minus på 1,5 pct. Begge indeks startede dagen med solide plusser.

I Kina er udvikling også vendt rundt. Hongkongs Hang Seng-indeks handles med fald på 1,1 pct., og er nu på det laveste niveau siden marts sidste år.

På fastlandet kan end ikke en usædvanlig stor likviditetstilførsel løfte markedet. Centralbankens kapitaltilførsel på netto 315 mia. yuan har samme virkning som en reduktion i reservekravene, men alligevel er Shanghai Composites tidlige stigning vendt til et minus på 1,4 pct., mens CSI 300-indekset er faldet med 1,2 pct.

Blandt de andre markeder er der fald i det sydkoreanske Kospi-indeks på 0,1 pct., mens Taiwan Taiex falder 0,5 pct., og Singapores Straits Times-indeks handles 0,6 pct. lavere.

De amerikanske aktiefutures har i morgenens løb vendt stigninger på 0,7 pct. til fald på 0,1-0,2 pct.

BRANCHENYT
Læs også